ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ! 6993370260         |         |         |    

FAQ

Δεχόμαστε αποκλειστικά με ραντεβού, για τη δική σας εξυπηρέτηση και εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου μας όπως και να τηρούμε τη μικρότερη δυνατή λίστα αναμονής.

Τα ραντεβού προγραμματίζονται από κοινού με τον ασθενή τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά από τη γραμματέα του ιατρείου μας. Η ιατρός δε δύναται να κλείνει ραντεβού. Όπως σεβόμαστε το δικό σας πρόγραμμα και χρόνο, προσδοκούμε το ίδιο και από εσάς.

 

Η συμβολή της δική σας βοήθεια είναι απαραίτηττη για τη βέλτιστη λειτουργία του ιατρείου μας και την άριστη εξυπηρέτηση σας. Επιθυμούμε να προσέρχεστε στην προγραμματισμένη ώρα της επίσκεψης σας. Η έναρξη της επίσκεψης σας δε δύναται να παραταθεί σε περίπτωση καθυστέρηση σας. Συνεπώς, και η λήξη της επίσκεψης σας θα ορίζεται με βάση την προγραμματισμένη ώρα που έχει οριστεί από κοινού.

Σε περίπτωση μη προσέλευσης σε προγραμματισμένη έπισκεψη  χωρίς προηγούμενη επικοινωνία εντός 24 ώρου (εάν μεσολαβεί σαββατοκύριακο ή αργία τότε ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας για την ακύρωση από την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα), ο ασθενής δύναται να χρεωθεί το πλήρες αντίτιμο της επίσκεψης ή και ακόμη το ιατρειό μας να διακόψει μόνιμα την παροχή υπηρεσιών έαν συμβεί τουλάχιστον τρεις φορές προς το συγκεκριμένο ασθενή, χρησιμοποιόντας κάθε νόμιμο μέσο.

Καθήκον και πολιτική του ιατρείου μας είναι να προσφέρουμε τη βέλτιστη εξατομικευμένη περίθαλψη και φροντίδα χώρις διακρίσεις σε κάθε ασθένη μας με άξονα τις σύγχρονες διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και θεραπευτικά πρωτόκολλα με αυστηρό σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο και ιατρική δεοντολογία προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ανεξαρτήτως, προσφέρεται σε όλους τους ασθενείς μας ο απαραίτητος χρόνος με την ιατρό ή/και την επιστημονική της ομάδα ώστε να επιλέξουμε μαζί την βέλτιστη ενδεδειγμένη λύση/αντιμετώπιση και διαχείρηση για τα προβλημάτα τους.