ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ! 6993370260         |         |         |    

Τομείς

depressionphoto

Κατάθλιψη

Πολλοί συνάνθρωποι νιώθουν λύπη, δυστυχία, μοναξιά, έλλειψη ενέργειας, αναστάτωση κ.α. και δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις τις καθημερινότητας.

bipolar

Διπολική Διαταραχή

Πρόκειται για μια ψυχική ασθένεια που συνήθως είναι ευρέως γνωστή ως μανιοκατάθλιψη.

pregnant

Επιλόχειος Κατάθλιψη

Η επιλόχειος κατάθλιψη εμφανίζεται μετά το τοκετό ( αλλά και μετά από αποβολές ή διακοπή κύησης).

anxiety

Αγχώδης Διαταραχή

Κάθε μεταβατικό στάδιο της ζωής μας προκαλεί άγχος. Είτε αυτό αφορά αλλαγή επαγγελματικής στέγης είτε η συμβίωση με τον σύντροφο κ.ο.κ

ocd

Ιδεοψυχαναγκασμός

Είναι μια ψυχική πάθηση που το άτομο παρουσιάζει έντονες εμμονές , ιδέες και συμπεριφορές οι οποίες είναι επαναλαμβανόμενες και χρόνιες.

trauma

Μετατραυματικό Στρες

Είναι πολύ πιθανόν ένα άτομο που έχει βιώσει ένα γεγονός όπως μια εγκληματική πράξη , μια σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση, πόλεμο κ.α. να παρουσιάσει μετατραυματικό στρες.

NPphoto

Νευροψυχιατρικές Διαταραχές

  • ADHD (Attention Deficit Hyreractivity Disorder)
  • ADD (Attention Deficit Disorder)
  • Tourette SDR
  • Αυτισμός
diatrofikesdiat

Διατροφικές Διαταραχές

Πρόκειται για μια ασθένεια όπου τα άτομα βιώνουν σοβαρές διαταραχές στις διατροφικές τους συμπεριφορές και που επηρεάζονται από σκέψεις και συναισθήματα.

personalitydisorderphoto

Διαταραχές Προσωπικότητας

Η προσωπικότητα είναι ο τρόπος σκέψης, αίσθησης και συμπεριφοράς που κάνει το άτομο διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους. Η προσωπικότητα επηρεάζεται από εμπειρίες, το περιβάλλον και τα κληρονομικά χαρακτηριστικά.

addiction

Εξαρτήσεις

Υπάρχουν πολλών μορφών εξαρτήσεων όπως το αλκοόλ, το τσιγάρο, τα ναρκωτικά, ο τζόγος ,το διαδίκτυο, το φαγητό κ. α, είναι όλα εκείνα τα οποία μας δημιουργούν έντονη την ανάγκη για συνεχή και ακατάπαυστη χρήση.

puzzle

Ψυχωσική Διαταραχή

Τύποι ψυχωσικών διαταραχών:

  • Οξείες και παροδικές ψυχωσικές διαταραχές
  • Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή
  • Επιλόχεια Ψύχωση
mnimi

Άνοια

Πρωταρχικός σκοπός είναι η βελτίωση της λειτουργικής κατάστασης, της συμπεριφοράς και της ποιότητας ζωής του ηλικιωμένου  ασθενή με ψυχικά προβλήματα ή διαταραχή συμπεριφοράς.
insomniaphoto

Διαταραχές Ύπνου

 

Οι ασθενείς συνήθως επισκέπτονται τον γιατρό τους όταν η διαταραχή ύπνου τους είναι μέτρια εως σοβαρή και έχει αντίκτυπο στην υγεία, τις σχέσεις ή την εργασία τους.

liaisonpsychiatryphoto

Διασυνδετική Ψυχιατρική

Ορισμένες ιατρικές παθήσεις μπορεί να προκαλέσουν ψυχιατρικές διαταραχές ή να περιπλέξουν την κατάσταση υγείας ενός ατόμου που υφίσταται ψυχιατρική θεραπεία.

psixoekpedeusi

Ψυχοεκπαίδευση

Η ψυχοεκπαίδευση αναφέρεται στη διαδικασία παροχής εκπαίδευσης και πληροφόρησης σε όσους αναζητούν ή λαμβάνουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας καθώς και για τα μέλη των οικογενειών τους με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των ασθενών στη θεραπεία.

pill

Ψυχοφαρμακολογία

Η ψυχοφαρμακολογία είναι η μελέτη της χρήσης φαρμάκων για τη θεραπεία ψυχικών διαταραχών.